Volg uw bestelling

Wilt u uw bestelling volgen? Wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een verzendbevestigingsmail van support@prinks.nl met uw trackingnummer erin. Afhankelijk van het bestelde product kan het tot 7 werkdagen duren voordat de e-mail wordt verzonden. Zodra u de e-mail hebt ontvangen, kunt u hieronder uw volgnummer invoeren om gemakkelijk de status van uw levering te controleren.

Dingen om te onthouden:

Bestelnummers worden niet onmiddellijk bijgewerkt met de beschikbare leveringsstatus. Als je ingevoerde trackingnummer aangeeft dat het momenteel niet beschikbaar is, wees dan niet ongerust - Je bestelling is verzonden en is onderweg naar het plaatselijke postkantoor. De status zou binnen enkele werkdagen moeten worden bijgewerkt. Afhankelijk van de bestemming kan het 10 tot 15 werkdagen duren voordat de bestelling wordt afgeleverd.

Als u irrelevante advertenties ziet op de tracking popup, spijt ons dat oprecht. We maken gebruik van een derde partij tracking service om de beste tracking resultaten te garanderen, dus we hebben geen manier om de advertenties getoond op het te controleren. Dank u voor uw begrip.

Gelukkig winkelen!